Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεσπόζει το Εφές - Ρεάλ στην Πόλη

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεσπόζει το Εφές - Ρεάλ στην Πόλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Διαβολοβδομάδα» έχουμε στην Ευρωλίγκα με την 31η αγωνιστική να είναι προ των πυλών, με το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται σήμερα στην Πόλη, όπου η Εφές Αναντολού φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οσον αφορά τις Ελληνικές ομάδες, ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Μονακό, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Με το ντέρμπι της αγωνιστικής ανοίγει η αυλαία στην Ευρωλίγκα, με την Εφές να φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα καθοριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για του Τούρκους. Με 2/2 θα έχει θεωρητικά ελπίδες ακόμη και για την 4η θέση αν ο Ολυμπιακός χάσει ένα ή δύο ματς, με 0/2 θα κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός πλέι-οφ. Η Ρεάλ από την άλλη, δεν έχει τόσο το «πρέπει» για την νίκη όσον αφορά την βαθμολογική της κατάσταση, αλλά για να πάρει και πάλι ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας των διοργανώσεων που συμμετέχει. Θεωρούμε πως θα υπάρχει καλός ρυθμός στο ματς και θα προτιμήσουμε το over 154,5 στο 1,71 στην Bet365

Στο Βερολίνο δοκιμάζεται κόντρα στην Άλμπα η πρωτοπόρος της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα που έκανε το χρέος της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική. Λογικά, η ομάδα του Σάρας θα τερματίσει πρώτη και το αξίζει. Από την άλλη, οι Γερμανοί , κυνηγούν πρακτικά την οκτάδα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αφού ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπασκόνια. Πλέον βρίσκονται 2 νίκες μακριά από την όγδοη θέση. Και σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε αρκετά καλό ρυθμό, αφού η Άλμπα στην έδρα της πηγαίνει σε αρκετά ψηλά σκορ. Επιλογή μας, το over 154,5 στο 1,71 στην Betsson.

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Ολύμπια Μιλάνο. Παιχνίδι αρκετά κομβικό και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά οκτάδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι να παραμείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αρκετά περίεργο παιχνίδι, με την Μιλάνο να έχει πλέον διαθέσιμους τους Μήτογλου και Σιλντς, που είναι κομβικοί για την ομάδα του Μεσίνα. Ευάλωτη η Μακάμπι, δεν πείθει. Η επιλογή μας θα είναι το διπλό με 8,5 πόντους για την Μιλάνο σε συνδυασμό με το over 144,5 στο 1,72 στην Stoiximan.gr. Ακόμα και να ηττηθούν οι Ιταλοί, θα το κάνουν δύσκολα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

22/3 – Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης: over 154,5 @1,71

22/3 – Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα: over 154,5@ 1,71

22/3 – Μακάμπι Τελ Αβίβ  – Μιλάνο: 2+8,5 & over144,5 @ 1,72

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X