Ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει «μπλακ άουτ» στην ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει «μπλακ άουτ» στην ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη μέρα της ΕΠΟ, μετά τις προεδρικές εκλογές την 1η Ιουνίου, αναμένεται να βρει στο τιμόνι της τον διακεκριμένο νομικό Τάκη Μπαλτάκο.

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» των ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν λόγο στην ομοσπονδία και η απόφαση τους δεν πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Από την άλλη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι ανίσχυρη στο εκλογική σώμα της ΕΠΟ, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της να φέρει τα πάνω – κάτω στην ομοσπονδία μέσω δικαστικών αποφάσεων. Η διοίκηση Μαρινάκη κατέθεσε αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας για τον ορισμό του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του CEO μέχρι την εκλογή νέου προέδρου, δηλαδή μέχρι την 1η Ιουνίου. Ο διάδοχος του Θ. Ζαγοράκη είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον… μόνιμο Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ.

Η αίτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακύρωση της απόφασης της ΕΕ για τον ορισμό του προσωρινού Εκτελεστικού Διευθυντή θα συζητηθεί σήμερα κι αν γίνει δεχθεί, τότε η ομοσπονδία δεν θα μπορεί στην ουσία να λειτουργήσει. Στην αίτηση αναφέρεται ότι η ΕΠΟ πρέπει να πορευτεί με Εκτελεστικό Γραμματέα μέχρι τις προεδρικές εκλογές, αλλά βάσει του νέου καταστατικού δικαίωμα υπογραφής έχει μόνο ο CEO. Οπότε αν δεν υπάρχει CEO, η ομοσπονδία θα κατεβάσει ρολά. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού που κρύβεται πίσω από την αίτηση κατά του ορισμού Φιλιππούση. Αν δημιουργηθεί «μπλακ άουτ» στην ομοσπονδία, οι «ερυθρόλευκοι» και ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης θα κινήσουν τις διαδικασίες για τον διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.

Πηγή: Live Sport

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X