«Φαβορί για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς η Άστον Βίλα»

«Φαβορί για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς η Άστον Βίλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς έχει μπει η Άστον Βίλα, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να είναι έτοιμη να δώσει 70 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Να κάνει δικό της ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της Αγγλίας επιθυμεί η Άστον Βίλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος έχει ακουστεί και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, η Βίλα είναι έτοιμη να δαπανήσει περίπου 70 εκατ. ευρώ για να καταφέρει να αποκτήσει από τη Λιντς τον 26χρονο αμυντικό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το 2024.

Με τη Λιντς ο Κάλβιν Φίλιπς έχει καταγράψει 226 συμμετοχές από το 2014 μέχρι και σήμερα, ενώ ήταν και ένα από τα βασικά μέλη της εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο Euro, όπου οι Άγγλοι έφτασαν στον τελικό αλλά ηττήθηκαν από την Ιταλία στα πέναλτι, αγωνιζόμενος μαζί με τον Ντέκλαν Ράις ως αμυντικοί μέσοι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X