Εθνική: Η πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία του Πογιέτ με τους διεθνείς

Εθνική: Η πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία του Πογιέτ με τους διεθνείς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, με τα προβλήματα, βέβαια, να μην λείπουν. Ο Πογιέτ δεν μπορεί να ποντάρει στον Σταφυλίδη που είναι τραυματίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό να καλεί για πρώτη φορά στην Εθνική τον Λύρατζη. Επίσης συγκριτικά με τις αρχικές κλήσεις εκτός είναι και οι Μασούρας, Βρουσάι λόγω αδιαθεσίας.

Επί της παρούσης δεν έχουν γίνει πρόσθετες κλήσεις, αλλά μένει να φανεί αν ο Ουρουγουανός τεχνικός θα πάρει μία τέτοια απόφαση στη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα.

Τα δύο ματς με Ρουμανία και Μαυροβούνιο είναι η ευκαιρία για τον Πογιέτ να διαπιστώσει σε συνθήκες αγώνα σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει, ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων αγώνων που θα διεξαχθούν προσεχώς στο Nations League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X