Λάρισα: «Σαν... έγκυος ο Μπαντιμπανγκά, του κάνουμε δώρο ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος»

Λάρισα: «Σαν... έγκυος ο Μπαντιμπανγκά, του κάνουμε δώρο ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειρωνική ανακοίνωση από την Λάρισα εναντίον των τριών πρώην παικτών της που αγωνίζονται στην ΑΣΑ, μετά το δραματικό διπλό στις καθυστερήσεις στην Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την διοίκηση της Αναγέννηση Καρδίτσας για την εξαίρετη φιλοξενία, αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και ειδικά τους πρώην ποδοσφαιριστές μας Κουτσιανικούλη, Καρανίκα και Μπαντιμπανγκά για την υπέροχη συμπεριφορά τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας μετά το τρίτο γκολ του Γλυνού.

Σε ανταμοιβή τους για αυτή την συμπεριφορά τους, στον μεν Κουτσιανικούλη είναι έτοιμος ο σύλλογος παλαιμάχων της ΑΕΛ και ο κ. Παραφέστας να του προσφέρουν την θέση του έξω δεξιά, στον Καρανίκα δωρεάν θεραπεία από τον γιατρό μας κ. Μπασδέκη και τον φυσικοθεραπευτή μας κ. Ζαχαρή για τα προβλήματα που του προκάλεσε στην μέση ο νεαρός Μαυριάς στα δύο πρώτα γκολ και στον ημίγυμνο Μπατιμπανγκά η διατροφολόγος της ομάδας μας θα του κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, γιατί η κοιλιά του σου δίνει την εντύπωση ότι είναι έγκυος.

Όταν η ΑΕΛ διώχνει παίκτες το κάνει πάντοτε δικαιολογημένα και δεν αδικεί κανένα, με κριτήριο πάντοτε πρώτα τον χαρακτήρα και μετά όλα τα άλλα.

Η αγνωμοσύνη στον κ. Κούγια που τους χρυσοπλήρωσε και η αγνωμοσύνη στην φανέλα της ΑΕΛ που είχαν την τιμή να φορέσουν είναι το μεγαλύτερο ποινικό αδίκημα.

Ειδικά για τον Καρανίκα για τα προβλήματα στην μέση που του προκάλεσε ο νεαρός Μαυριάς και λόγω του βαρέως τραυματισμού του αντικαταστάθηκε στο 35 λεπτό, ο χορηγός της ομάδας μας κ. Νταβέλης προσφέρει ειδική θεραπεία μέσης στο κέντρο αποκατάστασης ΑNIMUS, γιατί σε οποιαδήποτε ομάδα και αν έπαιξε ήταν πάντα αναντικατάστατος και όπως λέει ο ίδιος είναι άνδρας παντελονάτος.

Ειδικά θέλει να τον ευχαριστήσει και ο κ. Κούγιας για τα υπέροχα λόγια που έλεγε για αυτόν μετά το φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι στην Καρδίτσα, όταν μαζί με κάτι αληταράδες έβριζαν την νεκρή μάνα του, πριν τον σταματήσει ο πάντοτε ευγνώμων και αληθινά αρσενικός Νίκος Γκόλιας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X