Αντσελότι: «Φταίω εγώ, λυπάμαι για τους φιλάθλους γιατί ήταν το clasico»

Στέλνουν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην ευθύνη για τον εντός έδρας διασυρμό της Ρεάλ, από την Μπαρτσελόνα (0-4) ανέλαβε ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Η αρχή ήταν καλή, αλλά μετά το πρώτο γκολ, χάσαμε τον έλεγχο, βρήκαν χώρο και μας πλήγωσαν. Με τον Μόντριτς στην επίθεση θέλαμε να έχουμε περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τι με πλήγωσε περισσότερο; Ήμασταν αγνώριστοι.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από εμάς. Φταίω εγώ, λυπάμαι για τους φιλάθλους γιατί ήταν το clasico. Όλα πήγαν στραβά. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τα πράγματα αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Είναι δικό μου λάθος.

Φταίω εγώ και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Είναι δικό μου λάθος. Είναι δύσκολο γιατί είναι ένα clasico. Είναι ένα χτύπημα, χάσαμε μια μάχη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά έχουμε ακόμη πλεονέκτημα, έναντι της Σεβίλλης. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και γαλήνιοι»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X