ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δεν βγήκαν ούτε αυτά που επέλεξε, ούτε όσα δοκίμασε

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δεν βγήκαν ούτε αυτά που επέλεξε, ούτε όσα δοκίμασε
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου, στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κακό ήταν το χθεσινό απόγευμα για την ΑΕΚ. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που δεν μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με εξαίρεση τον Αραούχο, δεν έβγαλαν καθόλου ένταση, έκαναν πολλά λάθη και έχασαν τις περισσότερες μονομαχίες. Και στον Οφρυδόπουλο όμως, δεν βγήκαν ούτε οι επιλογές που έκανε για την ενδεκάδα, ούτε και όσα δοκίμασε στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα, η επιλογή του τεχνικού της ΑΕΚ να ξεκινήσει με τον Χατζισαφί δίπλα στον Κριχόβιακ και τον Μάνταλο ακριβώς μπροστά σε ρόλο ελεύθερο, δεν λειτούργησε καλά. Ειδικά από ένα σημείο του ματς και μετά, δεν λειτουργούσε καθόλου και μόνο κενά και δυσλειτουργίες δημιουργούσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οφρυδόπουλος έψαξε για να βρει λύσεις, πρώτα βγάζοντας τον Μάνταλο από το ματς, μετά αποσύροντας και τον Χατζισαφί και κατόπιν αλλάζοντας θέσεις στην τριάδα πίσω από τον φορ. Επίσης τίποτα δεν λειτούργησε. Ούτε η τριάδα με τον Σιμάνσκι δίπλα στον Κριχόβιακ και τον Άμραμπατ μπροστά τους, ούτε η μετακίνηση του Τσούμπερ στον άξονα και η μετάθεση του Μαροκινού στα άκρα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X