Το «καυτό» δίδυμο Σον - Κέιν οδηγεί την Τότεναμ

Το «καυτό» δίδυμο Σον - Κέιν οδηγεί την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο γκολ του Σον Χέουνγκ-Μιν, η Τότεναμ έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ (3-1) και πήγε στο -3 από την 4η θέση και την Αρσεναλ – με ματς παραπάνω.

Ζωντανές τις ελπίδες της για την υπέρβαση και την έξοδο στο Champions League κράτησαν οι Spurs. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μείωσε σε απόσταση ενός αγώνα τη διαφορά από την 4άδα, αν και έχει έναν αγώνα περισσότερο από τους Gunners, με τους οποίους χρωστά ένα ματς.

Στο 9’ ο Κέιν γύρισε από δεξιά στον Σον, εκείνος σούταρε και το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Ζουμά, όμως στο 24’ ο Νοτιοκορεάτης έκανε ασίστ την προσπάθεια του Αγγλου φορ με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Η Γουέστ Χαμ, που μεσοβδόμαδα έπαιξε 120 λεπτά με την Σεβίλλη στο Europa League, μείωσε σε 2-1 στο 35’ με τον Μπενραχμά, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Στην επανάληψη η Τότεναμ διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και στο 88’ στην κόντρα – εννοείται από ασίστ του Κέιν – ο Σον έφυγε και εκτέλεσε τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 3-1.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X