«Ναυάγιο» μετά την Γιουβέντους για την Βιγιαρεάλ

«Ναυάγιο» μετά την Γιουβέντους για την Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες μετά την άλωση του Τορίνο και το 0-3 επί της Γιουβέντους, η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε στην έδρα της Κάντιθ με 1-0.

Μπορεί να βρίσκεται στους «8» του Champions League, όμως αυτή την στιγμή βρίσκεται οριακά στους «8» του ισπανικού πρωταθλήματος! Λίγες ημέρες μετά το ιστορικό 0-3 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, η ομάδα του Ουνάι Έμερι προσγειώθηκε απότομα στην έδρα της Κάντιθ και πλέον η ευρωπαϊκή επανέξοδος είναι δύσκολη υπόθεση.

Η Βιγιαρεάλ έδειχνε εξαιρετικά κουρασμένη στην έδρα της Κάντιθ και στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που άξιζαν. Ένα γκολ του Σομπρίνο στο 90ό λεπτό έφερε το δίκαιο 1-0, που φέρνει την Κάντιθ εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα στο Βίγκο, η Μπέτις έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη για ένα εισιτήριο Champions League. Λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η ομάδα του Πελεγκρίνι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Θέλτα και βρίσκεται πλέον έναν βαθμό πίσω από την 4η Μπαρτσελόνα, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X