Φλιώνης: «Το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μου δίνει μεγάλο κίνητρο»

Φλιώνης: «Το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μου δίνει μεγάλο κίνητρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2025, το... γιόρτασε με μια all around εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό

Το έργο της ΑΕΚ αποδείχθηκε εύκολο απέναντι στον Ιωνικό στο κλειστό των Λιοσίων. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Στέφανου Δέδα κατάφεραν να κάνουν τα πράγματα εύκολα γι αυτούς. Από τα πρώτα λεπτά η Ένωση αντιμετώπισε με την δέουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση και πήγε τον ρυθμό εκεί που ήθελε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, την 8η φετινή της, που την βοηθάει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να κεφαλαιοποιήσουν την βελτίωση των τελευταίων ημερών με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Και το κατάφεραν.

Ο Κίνο Κολόμ ήταν ο παίκτης που έδωσε τον ρυθμό, όμως υπήρχε ένας ακόμα παίκτης που αποτέλεσε την… μηχανή της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Φλιώνης έκανε μια μεστή εμφάνιση, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». 9 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 23 λεπτά αγώνα. Μια all around εμφάνιση που απέδειξε γιατί ο 24χρονος είναι τόσο σημαντικός στην φετινή ΑΕΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στη συνέχεια του άρθρου

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X