Αλλη ομάδα χωρίς Μπενζεμά στο ισπανικό clasico

Αλλη ομάδα χωρίς Μπενζεμά στο ισπανικό clasico

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Της… ίωσης στη Σούπερ Λιγκ σήμερα. Ο Παναθηναϊκός αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα να ταλαιπωρείτε από ίωση. Το ίδιο και η ΑΕΚ, με κρούσματα ο ΠΑΟΚ. Αντε βγάλε άκρη και παίξε στοίχημα με αυτά τα δεδομένα.

Παρόλα αυτά, η σημαντικότερη σημερινή αναμέτρηση διεξάγεται στην Μαδρίτη και δεν είναι άλλη από το Ισπανικό «κλάσικο», από το οποίο προκύπτει επιλογή σε υψηλή απόδοση.

La Liga: Άλλη Ρεάλ χωρίς Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρσελόνα και αλήθεια πόσο καιρό είχαμε να περιμένουμε Κλασικο με τόσο ενθουσιασμό. To xaviball από τη μία και τα μαγικά που έκαναν Μόντριτς-Μπενζεμά στο Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε πίσω μερική από τη λάμψη που είχε χάσει η σπουδαία μονομαχία.

Η είδηση της απουσίας του Μπενζεμά αφαιρεί λίγο από αυτή τη λάμψη, αλλά δημιουργεί συνθήκες για στοίχημα. Ο Γάλλος έχει σκοράρει σε οκτώ από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ. Στα τέσσερα που δεν τα κατάφερε η Ρεάλ δεν κέρδισε. Και όχι τίποτα μεγαθήρια, τις Κάντιθ, Ελτσε, Χετάφε στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη ήταν εκείνο το 1-0 στη Γαλλία, όταν προερχόμενος από τραυματισμό βυθίστηκε στη συνολική επιθετική ανεπάρκεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Οσο για τα ματς που έλειψε, 0-0 με τη Βιγιαρεάλ, με το ζόρι 1-0 τη Γρανάδα και 1-0 ήττα από την Αθλέτικ στο Κύπελλο.

Η Μπαρσελόνα στην καλύτερη φετινή της κατάσταση, εφαρμόζει συνεχώς και καλύτερα τις ιδέες του Τσάβι και πηγαίνει με άριστη ψυχολογία. Στο 3.40 του Pamestoixima.gr  (Με Live Streaming*, 0% γκανιότα**, αλλά και περισσότερα από 500 special bets) το διπλό νομίζω είναι μεγάλο. Μοναδικό ψεγάδι για εμένα είναι πως ο Αντσελότι είναι σαφώς πιο έμπειρος από τον νεαρό Καταλανό στην προετοιμασία τέτοιων παιχνιδιών.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό στη Pamestoixima.gr

20/3 –22:00 Ρεαλ Μαδρίτης-Μπαρσελόνα  2  (3.40)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X