Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: «Η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή» (VIDEO)

Χλευάστηκε, αλλά…: Μήπως η πρόταση του Τσίπρα για το εμβόλιο είναι η μόνη λύση;

Σφοδρή επίθεση Αλέξη Τσίπρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στο πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς την «χειρότερη κυβέρνηση στην χειρότερη στιγμή» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει πεδίο συναίνεσης».

Κάνει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για το ουκρανικό, τα ελληνοτουρκικά, την πανδημία, την ακρίβεια σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής και υποστηρίζει: «Σε μια τέτοια εποχή λοιπόν, πολιτικοί παλιάς κοπής που ενδιαφέρονται μονάχα για την εξυπηρέτηση των ελίτ που τους στηρίζουν και προσπαθούν να επιβιώσουν μόνο διά της επικοινωνίας και της προπαγάνδας είναι απολύτως ακατάλληλοι. Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή. Καμία άλλη κυβέρνηση, ακόμη και της Δεξιάς, δεν πιστεύω ότι θα έκανε τόσο λάθος στρατηγικές επιλογές που αφήνουν απόλυτα εκτεθειμένους στην κρίση τους Έλληνες, συνεπώς δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει πεδίο συναίνεσης».


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X