Πειρατές του Ονείρου για Κριχόβιακ: «Καλωσήρθες Παιχταρά!»

ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ εγκαινίασε το «Σεραφείδειο» και τα αποδυτήρια του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου καλωσόρισαν τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου καλωσόρισαν τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος αναμένεται σήμερα να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου

«Καλωσορίζουμε στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή “μεγάλου βεληνεκούς” : τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ!

Η ένταξή του στην ΑΕΚΑΡΑ ταιριάζει με την  εικόνα που ονειρευόμαστε για την Α.Ε.Κ της Αγιάς Σοφιάς και της μελλοντικής αγωνιστικής της κυριαρχίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ήταν μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που οπωσδήποτε σηματοδοτεί ελπιδοφόρες εξελίξεις στον αγωνιστικό τομέα.

Ευχόμαστε, και προσδοκούμε, στην πορεία, και άλλες παρόμοιες κινήσεις τέτοιου επιπέδου ώστε στην “τελική παρτίδα” να κάνουμε εμείς την “κίνηση ματ” : Εκεί στο “Ναό της Προσφυγιάς” που αποτελεί τον Πολυτιμότερο  Τίτλο της Ιστορίας μας και που σύντομα θα μας υποδεχθεί για να γράψουμε τις πιο χρυσές σελίδες στο ένδοξο βιβλίο της ΑΕΚΑΡΑΣ!

Ευχόμαστε στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ υγεία, δύναμη με συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες με το δικέφαλο αετό στην καρδιά!

ΥΓ. Επί του παρόντος : ΝΙΚΕΣ για την Ιστορία μας – ΝΙΚΕΣ για την Ευρώπη!

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X