AEK: Τι έκανε στα φετινά ματς με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

AEK: Τι έκανε στα φετινά ματς με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής φέτος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει ακόμα ένα ντέρμπι σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής τέσσερις φορές φέτος, με την Ενωση να μην έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, παρ’ όλο που στις τρεις εκ των τεσσάρων αναμετρήσεων ήταν η καλύτερη ομάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-0, σε μία αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ανταγωνιστική. Οι Μπίσεσβαρ (42′) και Κούρτιτς (79′ πεν.) ήταν οι πρωταγωνιστές της επικράτησης του Δικεφάλου του Βορρά.


Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων χρονολογείται στις 19 Ιανουαρίου, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας, ξανά στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και δικαιούτω περισσότερα από το τελικό 0-0. Αξιοσημείωτο είναι πως στο 56ο λεπτό ο Στίβεν Τσούμπερ βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία πολύ οριακή φάση.


Ο επαναληπτικός πραγματοποιήθηκε μετά από τρεις εβδομάδες (9.2.2022), με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να ηττάται με 1-2, σε ένα παιχνίδι όπου κρατούσε την πρόκριση ως το 90+4, με το γκολ του Σιμόες (81′). Ο Κούρτιτς ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 90+4 και ο Μιτρίτσα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Λουτσέσκου 1 λεπτό αργότερα.


Τέλος, οι δύο ομάδες ήρθα ξανά αντιμέτωπες στις 2 Μαρτίου, όπου έκανε το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Η ΑΕΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί αρχικά την αριθμητική υπεροχή και να προηγηθεί με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο τα λάθη Μάνταλου-Τσιντώτα έφεραν την ισοφάριση (Κούρτιτς 36′). Από εκεί και έπειτα η Ενωση είχε την κατοχή, όμως δεν έγινε ποτέ ιδιαίτερα απειλητική με το 1-1 να μένει -μοιραία- μέχρι το τέλος.


Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X