Inside ΑΕΚ: Οι συνεχόμενες αποτυχίες της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης, οι αλλαγές στην ΠΑΕ και ο Κριχόβιακ (PODCAST)

Inside ΑΕΚ: Οι συνεχόμενες αποτυχίες της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης, οι αλλαγές στην ΠΑΕ και ο Κριχόβιακ (PODCAST)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος φιλοξενείται στο νέο επεισόδιο «Betarades The Podcast» και αναλύει τι έφταιξε και η AEK παρουσίασε για ακόμα μία χρονιά ένα κακό αγωνιστικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Καπετανάκος φιλοξενείται στο νέο επεισόδιο «Betarades The Podcast» και αναλύει τι έφταιξε και η AEK παρουσίασε για ακόμα μία χρονιά ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ ΑΕΚ σε Sportime & Δικέφαλο & αρχισυντάκτης στο enwsi.gr, παρουσιάζει αναλυτικά τα δεδομένα που οδήγησαν σε μία νέα… αποτυχία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της νέας χρονιάς-ορόσημο, στην οποία η Ένωση θα μπει στο νέο της “σπίτι“.

Τι είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον Δημήτρη Μελισσανίδη την πρώτη μέρα στα Σπάτα, ποιο είναι το “ντιλ” του Κριχόβιακ και τι… σημαίνει εξωγηπεδικά το γεγονός πως η ΑΕΚ φέρνει έναν σούπερ σταρ για 9 μόλις παιχνίδια.

Ποιο ήταν το καλύτερο και ποιο το χειρότερο φετινό ματς των “κιτρινόμαυρων” και σε ποια θέση προβλέπει οτι θα τερματίσει στα πλέι οφ; Αυτά και άλλα πολλά σε ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο σε Spotify και Google Podcasts.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X