Πόλεμος στην Ουκρανία: Έντονη ανησυχία για 19 ορφανά εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έντονη ανησυχία για 19 ορφανά εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι στην Ουκρανία από το Σάββατο, για 19 ορφανά παιδιά τα οποία είναι εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης.

Ομάδα 19 παιδιών, στην πλειονότητά τους ορφανά, βρίσκονται “σε μεγάλο κίνδυνο”, εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης, ουκρανικής πόλης που πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσαν σήμερα συγγενείς τους και αυτόπτες μάρτυρες στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Παιδιά και έφηβοι, ηλικίας 4 έως 17 ετών, στάλθηκαν σε αυτήν την κλινική παίδων που ειδικεύεται στη θεραπεία πνευμονικών παθήσεων, πριν αρχίσει η ρωσική επίθεση στις 24 Φεβρουαρίου.

228 οι νεκροί στο Κίεβο

Οι αρχές της πόλης του Κιέβου ανακοίνωσαν σήμερα ότι 228 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην πρωτεύουσα από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά. Άλλοι 912 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, πρόσθεσε η δημοτική αρχή του Κιέβου σε ανακοίνωση.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει με ανεξάρτητο τρόπο τα στοιχεία για τα θύματα.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X