Super League: Πέρασε από το Αγρίνιο και... έριξε τον Απόλλωνα η Λαμία

Super League: Πέρασε από το Αγρίνιο και... έριξε τον Απόλλωνα η Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σκληρή για να… πέσει η Λαμία! Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα πήρε διπλό παραμονής στο Αγρίνιο επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού, στέλνει τον Απόλλωνα (που βρίσκεται πλέον στο -8) στην Super League 2 και συνεχίζει να κυνηγάει τον Ατρόμητο, που βρίσκεται στο +5 ώστε να τον βάλει από κάτω για να γλιτώσει και τα μπαράζ.

Ο Μανούσος με παλικαρίσια προσπάθεια αλλά και δόση τύχης άνοιξε το σκορ (45′), με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και υπεροχή, αλλά όχι τη δημιουργικότητα και το καθαρό μυαλό να διασπάσει την καλοστημένη Λαμία.

Ήρθε ο Ελευθεριάδης στο 77′ και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, με την δουλειά του Φέστα να βγαίνει, αφού έβαλε μόλις στο δεύτερό του ματς στον πάγκο της ομάδας φρένο στο σερί των 7 ηττών. Ο Ντουάρτε μείωσε στο 83′ αλλά το γκολ δεν έφτανε για την ομάδα του, που πάλεψε ως το φινάλε αλλά δεν βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης.

Τρίτη σερί νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των playoffs, αφού πέρυσι είχε επικρατήσει 3-0 στο Αγρίνιο, ενώ πρόπερσι με 2-0 στην έδρα της!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X