Απίστευτος Γιακουμάκης - Δεύτερο σερί χατ τρικ στο 4-0 της Σέλτικ

Απίστευτος Γιακουμάκης - Δεύτερο σερί χατ τρικ στο 4-0 της Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε φόρα και ουδείς μπορεί να τον σταματήσει. Ο λόγος για τον κάτι παραπάνω από καυτό το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Σέλτικ, Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (19/3) έδωσε μία σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση και υποχρέωσε το κοινό του Σέλτικ Παρκ να τον αποθεώσει.

Και πως να γινόταν διαφορετικά άλλωστε; Ο διεθνής στράικερ ήταν μέσα και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του στο 4-0 επί της Ρος Κάουντι, σημειώνοντας χατ-τρικ και έχοντας και μία ασίστ, για να της προσφέρει στο πιάτο το τρίποντο και να την εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της σκωτσέζικης Premiership με +6 από την Ρέιντζερς με ένα ματς περισσότερο.

Σημειώνεται πως ο Γιακουμάκης μετράει πλέον πέντε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του με την ομάδα της Γλασκώβης (είχε σκοράρει δις απέναντι στην Νταντί μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας), με το συνολικό απολογισμό του σε 22 συμμετοχές φέτος με την Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις να είναι 12 γκολ και 1 ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X