Εχασε έδαφος η ΑΕΚ- Νέα ήττα (13-6) στο Περιστέρι

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με 13-6 γνώρισε η ΑΕΚ στο Περιστέρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 13-6 ηττήθηκε η ΑΕΚ από το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Group 2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο β’ ημίχρονο, όμως η αστοχία και τα λάθη, καθώς και η άδικη αποβολή του τερματοφύλακα Φλέγκα, δεν άφησαν την «Ένωση» να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ (1-0). Με τον Καζάζη να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του «Δικεφάλου», η ΑΕΚ κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ σε 2-1.

Τα πολλά λάθη της ΑΕΚ στη β’ περίοδο, έδωσαν μεγάλη ευκαιρία στο Περιστέρι να ξεφύγει στο σκορ. Οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ περιόδου 4-1, έφτασαν στο +4 στο ημίχρονο (6-2).

Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από σκληρές μονομαχίες και με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην άμυνα. Σε μία αμυντική προσπάθεια, ο Φλέγκας τιμωρήθηκε με αποβολή 20″, με τους διαιτητές να βλέπουν βούλιαγμα αντιπάλου. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε, με τους διαιτητές να τον τιμωρούν με οριστική αποβολή από το παιχνίδι. Αυτό δημιούργησε εκνευρισμό στην ομάδα που τελικώς κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και τελικώς ηττήθηκε με 13-6.

ΓΣ Περιστερίου – ΑΕΚ 13-6
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 2-1, 5-3.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ 2, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδρ. 1.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X