Καλά τα... συχαρίκια, αλλά στο γήπεδο να τον νικήσει

Καλά τα... συχαρίκια, αλλά στο γήπεδο να τον νικήσει
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος, στο προσωπικό του blog, βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκανε καλά από τη θέση του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή του πρόκριση. Το έγραψα άλλωστε και στην «ΩΡΑ».

Δεν θα υπήρχε ΑΕΚτζής που θα ενοχλούταν από το «ψήλωμα» του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αν δεν είχε συμβάλλει και η ίδια η ΑΕΚ σε αυτό. Δεν θέλω όμως να επαναλάβω τα ίδια κι από εδώ.

Καλά έκανε, τονίζω ξανά, ο Οφρυδόπουλος και έδωσε συγχαρητήρια. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί και οφείλει κι αυτός να φανερώνει το επίπεδο που καθιστά αυτή την ομάδα, πραγματικά ξεχωριστή. Αντίθετα, για παράδειγμα με τον Λουτσέσκου που έχει προσβάλλει κατ’ επανάληψη την «Ένωση».


Από τα εγκώμια όμως κι από τα λόγια, ας περάσουμε το βράδυ της Κυριακής και στις πράξεις. Και να κερδίσει επιτέλους η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ. Όχι για να… ξεπλύνει τις πικρές της τελευταίας τετραετίας. Δεν ξεπλένονται αυτές με μια νίκη. Θέλει αρκετές ακόμα και θα έρχονται σωρηδόν από του χρόνου.

Αλλά και το βράδυ της Κυριακής, η ΑΕΚ πρέπει να οριοθετήσει το σεβασμό στον αντίπαλο, στην πραγματική του διάσταση, όπως οφείλει να κάνει κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να παίξουν μόνο όσοι πιστεύουν ότι αποκλείεται να μην κερδίσει η ΑΕΚ, να παίξουν μόνο όσοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την ψυχή τους για την ομάδα.


Γιατί, ναι μεν τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο νέο σημείο αναφοράς της ΑΕΚ, τον Κριχόβιακ, αλλά το μείζον είναι οι τρεις βαθμοί. Το να παίξει καλά ο Πολωνός και να δείξει δείγματα της κλάσης του, αλλά στο τέλος της βραδιάς, να μην έχει νικήσει η ΑΕΚ, δεν θα μας λέει κάτι.

Όπως δεν θα λέει κάτι, μια καλή εμφάνιση, ανάλογη με αυτή στη Λεωφόρο, που δεν θα συνοδευτεί όμως από τους τρεις βαθμούς. Η μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη παραμένει δύσκολη, αλλά η ανάγκη για να επιτευχθεί, παραμένει επιτακτική.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και η ιστορία επιτάσσει να δίνουν οι άλλοι «συγχαρητήρια» στην ΑΕΚ για τις ευρωπαϊκές της επιτυχίες. Κι αν δεν θα της δίνουν δηλαδή, δεν θα μας πειράξει καθόλου, αρκεί να βλέπουμε την ομάδα να αγωνίζεται εκεί που της αρμόζει βάσει του μεγέθους και της ιστορίας της.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X