Super League: Διπλό παραμονής για τον Ιωνικό (2-3) στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (VIDEO)

Super League: Διπλό παραμονής για τον Ιωνικό (2-3) στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σημαντική νίκη για τον Ιωνικό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα απίστευτο ματς που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από εκείνα των πλέι οφ, ο Ιωνικός πήρε την νίκη 3-2 κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος κόντρα στη ροή του ματς, σημείωσε μόνο δύο τέρματα. Oι Κρητικοί αρχικά είχαν «βρεθεί» στα πλέι οφ, προσπάθησαν πολύ δείχνοντας την ποιότητά τους, ωστόσο οι Νικαιώτες έδειξαν… ψυχή με σκοπό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε «φουριόζος» την αναμέτρηση με τον Άοσμαν να έχει τρομερή ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Λένις πέρασε τον Σελίμοβιτς, έκανε το γύρισμα σε ένα σημείο όπου βρισκόταν ο άσος των φιλοξενούμενων, με το πλασέ του να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βούρος έσωσε τελευταία στιγμή σίγουρο τέρμα του Τουράμ.


Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τον φανερά ανεβασμένο Ιωνικό, με τον Ρομαό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακή κεφαλιά λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.


Ο Ιωνικός ήταν ανώτερος και το 2-0 έμοιαζε… μονόδρομος, με τον Μύγα να το κάνει πράξη. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο μέσος των Νικαιωτών, μετά από εξαιρετικό κοντρόλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Επασί για το 2-0, με τον Ντάλσιο να κάνει την «τριάρα» με απίθανο γκόλ-κεραυνό στο 45ο λεπτό.


Η «απάντηση» από τον ΟΦΗ ήρθε απευθείας, με τον Λουίς Φελίπε να μειώνει σε 1-3 και να δίνει εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να είναι αποφασισμένος για την ολική ανατρόπή, αφού ο Ντουρμισάι έκανε το 2-3 με ωραίο σουτ, βάζοντας τους Κρητικούς ξανά στο «παιχνίδι», οι οποίοι αναζητούσαν το γκολ της ισοφάρισης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X