Παναγιωτάρας: «Ημασταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος - Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά» (VIDEO)

Παναγιωτάρας: «Ημασταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος - Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτάρας μετά τη νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Ζακύνθου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ζάκυνθο στη Ριζούπολη, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να δηλώνει μετά το ματς ότι η Ενωση κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και πως πιο σημαντικό από τη νίκη είναι το ότι οι παίκτες δεν παρέκκλιναν από το πλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Ημασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος κι αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο κι από τη νίκη είναι ότι δεν φύγαμε ούτε μια στιγμή από το πλάνο μας. Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά, οι νίκες να έρχονται μέσα από μια σωστή διαδικασία. Σε αυτό προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά γιατί στόχος είναι να τους εξελίξουμε και να τους προετοιμάσουμε για την πρώτη ομάδα. Υπήρχε μια μικρή στεναχώρια γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κάνει καλή προσπάθεια και δεν είχαμε ανταμειφθεί. Σήμερα τα καταφέραμε και συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά».

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X