Ο Κριχόβιακ είναι παικταράς, όχι και «χαλάκι»

Ο Κριχόβιακ είναι παικταράς, όχι και «χαλάκι»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την προσμονή για τον Κριχόβιακ που δεν πρέπει να δώσει... χαμένο χρόνο στη διοίκηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ περιμένουν-περιμένουμε όλοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αύριο το οποίο συνδέεται και με το ντεμπούτο του παικταρά Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Από αυτούς τους παίκτες που λες «πάω να τον δω» και το κάνεις ακόμη και στο κρύο. Ειδικά αν αυτό συνδυάζεται και με παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον βραχνά των τελευταίων ετών για την ΑΕΚ. Το τελευταίο δεν αποτελεί και τιμή για τον οργανισμό, αλλά δεν είναι της… ώρας αυτό.

Οπότε αύριο το βράδυ παρά το κρύο και την κακοκαιρία πενταψήφιο νούμερο φίλων της ΑΕΚ θα βρεθεί στο πάντα κρύο και πάντα παγωμένο – σε όλα τα επίπεδα – ΟΑΚΑ για να πάρουν γεύση από έναν χαφ που όμοιο του δεν είχε αποκτήσει η ΑΕΚ ποτέ. Αυτό ναι, είναι ποδόσφαιρο απέναντι στην μιζέρια που βγάζει το κλαμπ…

Ο Κριχόβιακ είναι παικταράς, όχι και «χαλάκι»

Και για να το κάνει αυτό το κλαμπ έπρεπε αρχικά ο agent Αντώνης Ρίκκα να στείλει το μήνυμα την κατάλληλη στιγμή ότι εδώ υπάρχει μία χρυσή ευκαιρία. Και για τις χρυσές ευκαιρίες πρέπει να κινείσαι άμεσα. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνοντας το «ΟΚ» για αυτό το παράλογο ποσό για 9 ματς έκανε τα πάντα πιο εύκολα.

Οπότε έγιναν όλα επειδή κάποιος βρήκε την ευκαιρία και κάποιος έδωσε εντολή να υλοποιηθεί. Τελεία και παύλα…

Ο Κριχόβιακ είναι λοιπόν μία σπουδαία προσθήκη. Ακόμη και αν είναι μόνο για εννέα ματς. Πολύ πρώιμη η κουβέντα για μετά το καλοκαίρι. Ας δούμε πως θα εξελιχθεί πρώτα αυτή η διαδικασία και η παρουσία του Πολωνού μέσου στο κλαμπ. Και μετά θα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε τι και πως για το… μετά.

Να μην χάσει και άλλο χρόνο η ΑΕΚ!

Μέχρι αυτά όμως δεν θα ήθελα να λειτουργήσει ο παίκτης ως «χαλάκι». Να κερδίσουμε χρόνο, να κρύψουμε τα μεγάλα προβλήματα μας και να χαθεί ο χρόνος για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Και αυτό θα συμβεί αν ο Μελισσανίδης εν τέλει κάνει πίσω απέναντι στις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται για το κλαμπ.

Για να εξελιχθεί, να μπει στο νέο γήπεδο ως κλαμπ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προοπτικής και όχι με την λογική επαρχιακού κλαμπ. Το λέω, το ξαναλέω, το γράφω, το ξαναγράφω. Με τον κίνδυνο να κουράζω, αλλά πραγματικά αυτό πιστεύω. Τα στελέχη της τωρινής ΑΕΚ απέτυχαν. Και η αποτυχία τους έκανε κρότο για τέσσερα σερί χρόνια, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία. Και δεν έχουν θέση στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Η κεφαλή του κλαμπ έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι να αλλάξει την ΑΕΚ και να την μετατρέψει σε ένα κλαμπ που θα θέλει να εξελιχθεί και να μεγαλώσει μέσα από την «Αγιά Σοφιά», έργο με δική του υπογραφή.

Οψόμεθα…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X