Διώτη: «Δουλέψαμε στην διακοπή για τα πλέι οφ - Νίκη και με Αμαζόνες»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ηλυσιακός
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τις Αμαζόνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις Αμαζόνες υποδέχεται η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο (19/03, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες», μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, μπαίνουν στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, εν όψει των αμφίρροπων αναμετρήσεων των πλέι οφ. Στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, άπαντες στην ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου που καλείται να δώσει μαζικό «παρών» στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το AEK A.C. TV.

Ο Κώστας Αρσενιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Παναγιώτα Διώτη δήλωσε στο aek.gr: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απέναντι στην Θήρα, που ομολογώ ότι μας ανέβασε ψυχολογικά και σε συνδυασμό με την διακοπή λόγω κυπέλλου καταφέραμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση εν’ οψει των play off. Θελουμε να συνεχίσουμε με νίκη απέναντι στις Aμαζόνες, που προετοιμαστήκαμε πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και θα είναι όλα δύσκολα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X