Η λεπτομέρεια που σύμφωνα με την Τζούλια ενοχοποιεί τον Φουρθιώτη για την κλοπή των 200.000 ευρώ

Η λεπτομέρεια που σύμφωνα με την Τζούλια ενοχοποιεί τον Φουρθιώτη για την κλοπή των 200.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξήγησε στο δικαστήριο πώς έκαναν «φτερά» τα χρήματα μέσα από το σπίτι της. Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν πήγε στη δίκη.

Μετά από εννέα αναβολές ξεκίνησε η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από την άλλοτε συνεργάτιδά του, Τζούλια Αλεξανδράτου. Η πρώην εστεμμένη τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

«Έχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μανατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του και έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει την συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Όμως αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Έγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά», ανέφερε στην Espresso η ίδια στο δικαστήριο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X