Φλιώνης: «Εχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης - Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας»

Φλιώνης: «Εχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης - Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης για το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Την επιστροφή στις νίκες, μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη, επιθυμεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας (19/3, 20:00), σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Φλιώνης.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Φλιώνη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας

Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία κομβική αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας.

Δυστυχώς, στο προηγούμενο ματς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όλος ο κόσμος ξέρει, ότι έχουμε θέματα, αφού δεν έχουμε επαρκές ποσοτικά ρόστερ. Μέσα απ’ αυτά τα προβλήματα, ωστόσο, αναδεικνύουμε τον χαρακτήρα μας.

Θέλω να πιστεύω, ότι για ακόμη ένα ματς θα δείξουμε χαρακτήρα, αλλά αυτή τη φορά θα φτάσουμε και στη νίκη. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να στενοχωρηθούμε, ούτε να κοιτάξουμε πίσω. Όμως, οι παίκτες έχουμε πλήρη επίγνωση και της κατάστασης και του καθήκοντός μας. Να είστε σίγουροι…

Αυτό, που χρειαζόμαστε είναι τη στήριξη του κόσμου μας. Ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα ο Ιωνικός. Το αντίθετο.

Χρειάζεται προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μας, και να πάμε δίχως άγχος μετά στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό.

Ξέρουμε, ότι ο κόσμος μας έχει απαιτήσεις. Ξέρουμε, ότι η ΑΕΚ διεκδικεί τα ψηλά. Όμως, τον θέλουμε δίπλα μας πάντα στην τρέχουσα μεταβατική αγωνιστική περίοδο.

Σας ευχαριστώ…».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X