Κάτια Ταραμπάνκο: «Όταν μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη η Μαριούπολη που είναι πόλη μου ήμουν τελείως χαμένη»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Όταν μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη η Μαριούπολη που είναι πόλη μου ήμουν τελείως χαμένη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor, με το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία να περιγράφει πώς ένιωσε όταν ενημερώθηκε για τη ρωσική εισβολή στην πατρίδα της.

Επίσης, αναφέρθηκε για όσα πέρασε στο Survivor, για την αποχώρησή της, για τις σχέσεις με τους άλλους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης και για την κακή της φετινή απόδοση στα αγωνίσματα.

Ο Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για το Survivor

«Την πρώτη στιγμή που μου το είπανε τα έχασα. Έχουμε 2022 κι ακόμη υπάρχει πόλεμος; Να πεθαίνει κόσμος; Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη (σ.σ. Μαριούπολη). Ήμουν τελείως χαμένη, αγχώθηκα για τους συγγενείς μου, τουλάχιστον είναι όλοι καλά. Είναι όμως πολύ εγωιστικό να είμαι καλά επειδή είναι καλά οι δικοί μου», τόνισε.

Για την αποχώρησή της από το Survivor ανέφερε: «Ο κύκλος έκλεισε όμορφα, με σωστό τρόπο. Το τηλεοπτικό αποφάσισε κι όχι όπως πέρσι το σώμα μου, οι γιατροί και το οξυγόνο».

Όσο για την πεσμένη της απόδοση σε σχέση με το περσινό Survivor, είπε: «Φέτος δεν ήμουν πολύ καλή στα αγωνίσματα γιατί μπήκα στα μισά και μετά από κορονοϊό. Πέρσι είχαμε μπει όλοι μαζί στην ίδια κατάσταση».

Μιλώντας για τη σχέση της με τη Ναυσικά και την Μυριέλλα τόνισε: «Δεν έχει γίνει μια παρεξήγηση μαζί της. Δεν συμμετείχε στις δουλειές και μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών. Σε κάποια αγωνίσματα όταν χάναμε ήταν υπερβολικά χαλαρή. Μου είχαν πει ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα στο σπίτι της και την έλεγαν ‘βασίλισσα’. Η Μυριέλλα είναι καλό παιδί, αλλά λίγο αψυχολόγητη. Έχει πιεστεί από την όλη κατάσταση και παρεξηγούταν εύκολα, γι’ αυτό κράτησε κι εγώ τις αποστάσεις μου».

Σχολιάζοντας τον Σπύρο Μαρτίκα ανέφερε: «Είναι όλο το φετινό Survivor. Πέρσι είχαμε τον Τριαντάφυλλο και φέτος τον Μαρτίκα. Προσπαθεί να γαντζωθεί από παντού».

Για το ξέσπασμά της όταν αποκάλεσαν κλέφτρες παίκτριες των Μαχητών, τόνισε: «Με στιγμάτισε κι εμένα πέρσι ο χαρακτηρισμός ‘κλέφτρα’. Τέτοιες λέξεις πρέπει να αποφεύγονται χωρίς αποδείξεις και σιγουριά, γιατί καταστρέφεις τον άλλο άνθρωπο».

Τέλος, για τις επεισοδιακές σχέσεις στην ομάδα της, δήλωσε: «Το καυτό σημείο στους Διάσημους φέτος ήταν οι παρεξηγήσεις και το χαλασμένο τηλέφωνο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X