Super League 2: Πρόταση για άνοδο δύο ομάδων και ο τρίτος να δίνει μπαράζ

Super League 2: Πρόταση για άνοδο δύο ομάδων και ο τρίτος να δίνει μπαράζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα απευθείας ανόδου δύο ομάδων από την Super League 2 και ενδεχομένως μπαράζ για ακόμη μια θέση, και όχι απευθείας προβιβασμού μίας τέθηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Απόφαση δεν πάρθηκε αλλά ακόμη και να γίνει κάτι τέτοιο δεν θα μπορέσει να ισχύσει για την φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά από την επόμενη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου τάχθηκε υπέρ της απευθείας ανόδου δύο ομάδων. «Και με τις 12 ομάδες για να υπάρξει ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει δύο να ανεβαίνουν, δύο να κατεβαίνουν. Το ότι γίνανε 34 οι ομάδες ήταν θέμα του υφυπουργείο Αθλητισμού. Στο ποδόσφαιρο αν δεν υπάρξει άνοδος, κάθοδος 2-3 ομάδων, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ούτε από επενδυτές. Όταν είναι κλειστό το κλαμπ στη Σούπερ Λιγκ, ποιος θα ασχοληθεί όταν ξέρει ότι έχει 5% πιθανότητες να ανέβει» τόνισε.

Για την Super League τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Γιώργος Μποροβήλος, που φάνηκε διαλλακτικός αλλά υπό προϋποθέσεις.

«Η λίγκα είναι διατεθειμένη να μιλήσει για αναδιάρθρωση αλλά να μην είναι για τα θέλω της γειτονιάς μας. Να είναι τεκμηριωμένη η πρόταση, με οργάνωση, μεθόδευση που θα ανταποκρίνεται στην Ελλάδα του 2022» είπε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X