Η ΑΕΚ στηρίζει την Εθνική και επενδύει στο μέλλον της (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ στηρίζει την Εθνική και επενδύει στο μέλλον της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Περίπου 50 παιδιά των ακαδημιών χάντμπολ της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στο κλειστό της Κανήθου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει κάνει τεράστια επένδυση τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες της, τροφοδοτώντας σταθερά πλέον τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.

Η «Ένωση» στηρίζει με κάθε τρόπο την Εθνική ομάδα κάτι που φάνηκε και από την δυναμική παρουσία της στο κλειστό της Χαλκίδας στον αγώνα απέναντι στη Βοσνία. Εκτός από την εκπροσώπηση της ανδρικής ομάδας, περίπου 50 παιδιά από τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η ΑΕΚ κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνια με την συστηματική δουλειά της όχι απλά να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά οι αθλητές και οι αθλήτριες της να αποτελούν βασικά στελέχη όλων των κλιμακίων των Εθνικών ομάδων. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης επενδύει στο μέλλον της ΑΕΚ προσφέροντας στους προπονητές και στα παιδιά τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψουν δημιουργώντας τη νέα γενιά πρωταθλητών.

Δείτε φωτογραφίες με την παρουσία των ακαδημιών της ΑΕΚ στη Χαλκίδα

 

Η ΑΕΚ στηρίζει την Εθνική και επενδύει στο μέλλον της (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ στηρίζει την Εθνική και επενδύει στο μέλλον της (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X