Ο Φρανκ Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς στο γκολ της Έβερτον (βίντεο)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς στο γκολ της Έβερτον (βίντεο)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγύρισε έξαλλα την πολύτιμη νίκη της Έβερτον επί της Νιούκαστλ, αλλά του κόστισε ακριβά με… σπάσιμο του χεριού.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος, τονίζοντας πως πάνω στους πανηγυρισμούς και στην ένταση δεν το συνειδητοποίησε.

Ο Λάμπαρντ για το σπάσιμο του χεριού

«Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου αλλά το δέχομαι από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις πόντους! Ήταν πάνω στους πανηγυρισμούς για το γκολ. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, όμως όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι, ο πόνος μεγάλωνε. Είναι εντάξει πάντως, δεν με νοιάζει. Ήταν μία εκπληκτική βραδιά και χρειαζόμαστε τέτοιες βραδιές αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να τις απολαύσουμε και θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδήγησε στη νίκη. Ήταν το ομαδικό πνεύμα, η ομοψυχία. Μίλησα στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και αρκετοί βγήκαν μπροστά απόψε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X