«Χρυσός» Μάρτιος για το Λαϊκό Λαχείο –Δύο υπερτυχεροί κέρδισαν 1.151.200 ευρώ και 300.000 ευρώ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Πάτρα και Καλαμάτα

«Χρυσός» Μάρτιος για το Λαϊκό Λαχείο –Δύο υπερτυχεροί  κέρδισαν 1.151.200 ευρώ και 300.000 ευρώ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Πάτρα και Καλαμάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλύτερο ποδαρικό στον Μάρτιο δεν θα μπορούσε να εύχεται ο μεγάλος νικητής του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 1.151.200 ευρώ στην κλήρωση της 1ης  Μαρτίου. Ο τυχερός παίκτης είχε προμηθευτεί τον λαχνό του από κατάστημα ΟΠΑΠ στην Πάτρα.

«Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί. Ωστόσο είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν πελάτη μας και βοηθήσαμε να αλλάξει λίγο τη ζωή του προς το καλύτερο. Σίγουρα ο νικητής δεν πρόκειται να ξεχάσει την ημέρα της 1ης Μαρτίου!», τονίζει η κ. Μαρία Ρουσσόπουλου που εργάζεται στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Πάτρας, στην οδό Δ. Βότση 20.

«Είχαν προηγηθεί επτά τζακ-ποτ. Η συγκεκριμένη ήταν η 9η κλήρωση και ο τυχερός είχε αγοράσει τον Μεγάλο Λαχνό. Στα περίπου τέσσερα χρόνια που εργάζομαι στο κατάστημα, έχω διαπιστώσει πως το κοινό έχει τα δικά του τυχερά νούμερα και δεν τα αλλάζει. Υπάρχει κόσμος που παίρνει μόνο Λαϊκό Λαχείο. Το παιχνίδι έχει το δικό του σταθερό κοινό όλα αυτά τα χρόνια», εξηγεί η κ. Ρουσσόπουλου.

Ακόμα ένας τυχερός κέρδισε 300.000 ευρώ στην Καλαμάτα

Μια εβδομάδα αργότερα, στην κλήρωση της 8ης Μαρτίου, βρέθηκε ακόμα ένας νικητής που κέρδισε το ποσό των 300.000 ευρώ, έχοντας προμηθευτεί τον λαχνό του από κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα.

Ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ακρίτα 80, κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, αναφέρει: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τυχερός, αλλά μας κάνει πολύ χαρούμενος που προμηθεύτηκε το Λαϊκό του Λαχείο από το κατάστημα μας. Ο λαχνός αφορούσε στην 10η κλήρωση του παιχνιδιού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου. Μακάρι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Είχαμε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά στο ΤΖΟΚΕΡ, το ΚΙΝΟ και το ΣΚΡΑΤΣ».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρόπουλο «το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ο κόσμος το έχει πραγματικά αγκαλιάσει. Πολλές φορές το κοινό ζητά λαχνούς με συγκεκριμένο λήγοντα ή ολόκληρη τη σειρά. Ωστόσο, υπάρχουν και πελάτες που ζητούν από εμάς να τους δώσουμε έναν στην τύχη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το πρακτορείο μας αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά τυχερό!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X