Γκίκας Μαγιορκίνης: «Πιθανότατα θα καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν το Πάσχα» (VIDEO)

Γκίκας Μαγιορκίνης: «Πιθανότατα θα καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν το Πάσχα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και καθηγητής Υγιεινής και επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις», για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Όπως είπε οι πιθανότητες είναι 50% και σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αποκλιμάκωση των σκληρών δεικτών. Μάλιστα η κατάργηση μπορεί να γίνει πριν το Πάσχα. «Είναι μια πιθανότητα να μην έχουμε το Covid pass πχ για τους χώρους της εστίασης», τόνισε.

Σχετικά με τη μάσκα ο κ. Μαγιορκίνης είπε ότι είναι πιθανό να σταματήσει η χρήση της σε κλειστούς χώρους, ενώ διευκρίνισε ότι θα παραμείνουν στα νοσοκομεία.

Όσον αφορά στην τέταρτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ο Γκίκας Μαγιορκίνης εξέφρασε την άποψη ότι αναμένεται να δοθεί και στους άνω των 70 ετών, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες. «Δεν πρόκειται να δούμε σύντομα ενισχυτικές δόσεις στον υπόλοιπο πληθυσμό και στα παιδιά. Αν θα χρειαστεί θα το δούμε από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο» ανέφερε


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X