Η νίκη της Ντόρμουντ έβαλε φωτιά στην Μπουντεσλίγκα

Η νίκη της Ντόρμουντ έβαλε φωτιά στην Μπουντεσλίγκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα γκολ του Άξελ Βίτσελ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Μάιντς έφερε στην Ντόρτμουντ την πολύτιμη νίκη και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς!

Να, που έμαθε να κερδίζει και με 1-0. Και κάπως έτσι… έχουμε πρωτάθλημα! Η απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε την Ντόρτμουντ να μάθει να παίζει περισσότερο τακτικά για το αποτέλεσμα και κάπως έτσι με απανωτές νίκες, η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε πια στους τέσσερις βαθμούς.

Η εκτός έδρας δοκιμασία της Μπορούσια στην έδρα της σκληρής Μάιντς πήγαινε καρφί για λευκή ισοπαλία, με λίγες καλές φάσεις και τους γηπεδούχους να αμύνονται σθεναρά.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, από προσπάθεια του Ρέινα από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Βίτσελ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν λάθεψε και έδωσε στην ομάδα του Μάρκο Ρόζε την μεγάλη νίκη (0-1), που βάζει πλέον φωτιά στην Bundesliga, οκτώ στροφές πριν το φινάλε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X