Μπουκοβίνας: «Τελείωσε το πρώτο βήμα»

Μπουκοβίνας: «Τελείωσε το πρώτο βήμα»
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας με 17 επεμβάσεις (50% αποτελεσματικότητα) ήταν συγκλονιστικός απόψε κόντρα στη Βοσνία πραγματοποιώντας μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του με το Εθνόσημο.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε μετά το παιχνίδι: «Τελείωσε το πρώτο βήμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το παιχνίδι που κάναμε. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Παλέψαμε κάθε φάση, φάνηκε αυτό στα 60 λεπτά. Πήραμε μια καλή διαφορά, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Περιμένουμε μια εχθρική ατμόσφαιρα μέσα στη Βοσνία και θα πάμε εκεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να βελτιώσουμε την ευστοχία μας και να πάρουμε την πρόκριση έστω και με μισό γκολ».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Βοσνία: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, πρώτα απ’ όλα για το μεγάλο πάθος που έδειξαν. Ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι τερματοφυλάκων που ήταν πρωταγωνιστές, αλλά ο δικός μας, μας έδωσε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει πλέον αρκετή εμπειρία για να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε δει στο παρελθόν μεγάλες διαφορές να ανατρέπονται. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να καθαρίσει το μυαλό μας. Έχουμε καταφέρει να έχουμε 7/7 έως τώρα στο Παγκόσμιο με καλή παρουσία. Πρέπει να πάμε στη Βοσνία με νοοτροπία να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μία εχθρική ατμόσφαιρα με 5.000 κόσμο που προκαλούν χάος. Θέλει μεγάλη προσοχή, δεν μένουμε στη διαφορά, ούτε στην σημερινή εμφάνιση».

Ο Χάρης Μάλλιος που ήταν και πρώτος σκόρερ επισήμανε: «Ήταν μια τεράστια νίκη, κατέθεσε ο καθένας μας ψυχή, βγάλαμε πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Είμαι πολύ περήφανος για όλους μας, τους συμπαίκτες τους προπονητές μου, την Ομοσπονδία, τους φυσιοθεραπευτές. Προχωράμε, ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο, έχουμε άλλα 60 λεπτά. Στη Βοσνία δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, πρέπει να πάμε ακόμα πιο πολύ συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτή την πρόκριση που έχουμε τόσο ανάγκη. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και τα καλύτερα έρχονται».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X