Χάντμπολ: Με ανίκητο Μπουκοβίνα η Εθνική Ανδρών επικράτησε (24-17) της Βοσνίας (VIDEO)

Χάντμπολ: Με ανίκητο Μπουκοβίνα η Εθνική Ανδρών επικράτησε (24-17) της Βοσνίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με το δεξί ξεκίνησε στα πλέι οφ η Εθνική Ανδρών επικρατώντας με 24-17 της Βοσνίας στη Χαλκίδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023 η Εθνική Ανδρών χάντμπολ που επικράτησε με 24-17 της Βοσνίας στη Χαλκίδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης το οποίο καλείται να υπερασπιστεί το Σάββατο στο δεύτερο παιχνίδι με τη Βοσνία, με στόχο την πρόκριση στην 2η προκριματική φάση όπου θα βρει απέναντι του το Μαυροβούνιο διεκδικώντας για πρώτη φορά το εισιτήριο στην τελική φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πάθος και ψυχή κατάφερε να εξασφαλίσει μία διαφορά επτά τερμάτων ως παρακαταθήκη για την πολύ δύσκολη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Τούζλα το Σάββατο στις 21:00, ενώ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν η μπάλα στο πέναλτι του Μάλλιου σε νεκρό χρόνο δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Ο αρχηγός της Εθνικής με 13 τέρματα και ο Πέτρος Μπουκοβίνας της ΑΕΚ με 17 επεμβάσεις (50% αποτελεσματικότητα) ήταν συγκλονιστικοί, πραγματοποιώντας τις κορυφαίες τους εμφανίσεις με το Εθνόσημο, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Χρήστος Μυλωνάς, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σημαντικές βοήθειες και από τους δύο ακόμη παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρη Τζηρά και Βαγγέλη Αραμπατζή.

Η Εθνική με άμυνα από… ατσάλι, ανάγκασε τη Βοσνία να μείνει πολύ χαμηλά στο σκορ, κάτι που την ευνοεί ενόψει του επαναληπτικού. Όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν για εύσημα, καθώς και το ομαδικό πνεύμα που την οδήγησε σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της.

ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΣΝΙΑ 24-17
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 1-3, 4-4, 7-5, 9-6, 10-8 (ημχ). 13-10, 15-13, 18-13, 20-14, 21-15, 24-17
Ελλάδα (Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Τζωρτζίνης, Λιάπης, Μυλωνάς 4, Μάλλιος 13, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 1, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης 1, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 3, Κανδύλας, Κρητικός, Αραμπατζής 1, Παπαντωνόπουλος
Bοσνία (Κόλινα): Μπόγιτς, Όβτσινα 1, Χέρτσεγκ, Κάντριτς, Μεχμέντσεχατσιτς, Μπούριτς, Χάσελιτς 2, Χαμίντοβιτς 1, Λούκιτς 2, Σόλιτς, Βέγκαρ, Πέριτς 1, Νταβίντοβιτς 1, Γιοζίνοβιτς 4, Γκράτζιαν 4, Μούχοβιτς.
Διαιτητές: Πιχόν-Ρεβερέ (Γαλλία), Παρατηρητής: Ράντσικ (Σλοβακία), Κόκκινη: 52:20 Κανδύλας (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 7-5, Πέναλτι: 5/7-1/2





ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X