Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκαλύψεις Αρτούρ για τον… έλεγχο που έκανε στη διατροφή τους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκαλύψεις Αρτούρ για τον… έλεγχο που έκανε στη διατροφή τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τρομερές αποκαλύψεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν οι δύο τους ήταν συμπαίκτες στη Γιουβέντους, προχώρησε ο Αρτούρ.

Μιλώντας στα διεθνή ΜΜΕ, ο έμπειρος χαφ αναφέρθηκε στον έλεγχο που έκανε ο Πορτογάλος σταρ στα πιάτα των συμπαικτών του για να δει τη διατροφή που κάνουν. «Καθόμασταν μαζί στο τραπέζι και κάποιες φορές κοιτούσε τα πιάτα των άλλων και έλεγε: ‘Δεν θα έπρεπε να τρως κάτι τέτοιο’», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν είναι έτσι μόνο με τους συμπαίκτες του. Δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε για τα παιδιά του. «Ο Κριστιάνο Τζούνιορ κάποιες φορές πίνει αναψυκτικά και τρώει τσιπς ή τηγανητές πατάτες, κάτι που με εκνευρίζει και το ξέρει. Ακόμη και τα μικρότερα παιδιά μου όταν τρώνε σοκολάτες με κοιτάζουν καλά-καλά», είχε αναφέρει πρόσφατα. Μία ατάκα που επί της ουσίας επιβεβαιώνει τα όσα ανέφερε ο Αρτούρ.

Μία τοποθέτηση, όμως, που δείχνει γιατί στα 37 του χρόνια ο Πορτογάλος έχει τέτοιες επιδόσεις καταργώνγταε τυος νόμους της φύσης.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X