Πρόεδρος Ατλέτικο: «Προτιμώ τελικό κόντρα στην Ρεάλ, η τρίτη φορά θα είναι και τυχερή»

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Προτιμώ τελικό κόντρα στην Ρεάλ, η τρίτη φορά θα είναι και τυχερή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα προημιτελικά του Champions League προκρίθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κέρδισε με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Ενρίκε Θερέθο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και αναφερόμενος στα πιθανά ζευγαρώματα στην προημιτελική φάση ανέφερε  πως η ομάδα του, θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης την Ρεάλ.

«Προτιμώ έναν τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να δούμε αν η τρίτη φορά θα είναι και η τυχερή. Αν παίξουμε στα προημιτελικά θα πρέπει να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν ισπανικές ομάδες στην κλήρωση, αν διασταυρωθούμε θα’ ναι ατυχία. Φαντάζομαι ότι πολλές φορές υπήρξαν συμπτώσεις στις οποίες έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στα προημιτελικά, στα ημιτελικά και στους τελικούς, έχουμε ήδη μεγάλη εμπειρία σε αυτό.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X