Θρίλερ για Χάαλαντ: «Μάτσαρε» την προσφορά της Σίτι η Ρεάλ, η απόφαση στον παίκτη!

Θρίλερ για Χάαλαντ: «Μάτσαρε» την προσφορά της Σίτι η Ρεάλ, η απόφαση στον παίκτη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο μεταγραφικό «ντέρμπι» του καλοκαιριού αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έχει αποφασίσει πως αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία του στη Ντόρτμουντ, αφού θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί σε ένα top club με υψηλούς στόχους.

Όπως γίνεται γνωστό από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον ποδοσφαιριστή και έχει «ματσάρει» την προσφορά της Σίτι για τον Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ, δηλαδή τα 85 εκατ. ευρώ που επιθυμούν οι Βεστφαλοί για να τον παραχωρήσουν.

Προ ημερών, πάντως, είχε γίνει γνωστό πως η Σίτι έχει έρθει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του και την Ντόρτμουντ, ενώ όλα έδειχναν πως θα καταλήξει στην Αγγλία για να παίξει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πλέον, όμως, είναι όλα ρευστά αφού ο Χάαλαντ έχει στα χέρια του τις προτάσεις από Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε θα κληθεί να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Με την Μπαρτσελόνα να έχει μείνει εκτός συναγωνισμού και να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X