Eξαίρεση με κυβερνητική εντολή: Με 100% πληρότητα το Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία

Eξαίρεση με κυβερνητική εντολή: Με 100% πληρότητα το Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ρομπέρτο Σπεράντζα, αν και η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στα ανοιχτά γήπεδα βρίσκεται στο 75%, λόγω της σημασίας του εν λόγω αγώνα θα γίνει εξαίρεση και θα επιτραπεί να γεμίσει το στάδιο.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το στάδιο «Μπαρμπέρα» του Παλέρμο στις 24 Μαρτίου, όταν η Ιταλία θα υποδεχθεί τη Βόρεια Μακεδονία, στον ημιτελικό των πλέι-οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ρομπέρτο Σπεράντζα, αν και η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στα ανοιχτά γήπεδα βρίσκεται στο 75%, λόγω της σημασίας του εν λόγω αγώνα θα γίνει εξαίρεση και θα επιτραπεί να γεμίσει το στάδιο, χωρητικότητας περίπου 36.000 θεατών, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκειμένου να πάρει την πρόκριση για το Κατάρ, η «σκουάντρα ατζούρα» θα χρειαστεί να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας και στη συνέχεια να επικρατήσει του νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της Πορτογαλίας και της Τουρκίας.

Ο Ρομπέρτο Σπεράντζα ανακοίνωσε επίσης ότι αίρεται η υποχρέωση χρήσης μάσκας για τους θεατές σε ανοιχτά γήπεδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X