Ρωσία: Πρώτο «άκυρο» του CAS στην έφεση για τον αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA

Ρωσία: Πρώτο «άκυρο» του CAS στην έφεση για τον αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσωρινή ετυμηγορία του CAS στήριξε την απόφαση της UEFA να αποκλείσει τους ρωσικούς συλλόγους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το CAS απέρριψε την προσφυγή της Ρωσίας κατά του αποκλεισμού της από την UEFA, επικυρώνοντας τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Για την ώρα, η απόφαση αυτή αφορά μόνο τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Λειψία για τη φάση των «16» του Europa League (η γερμανική ομάδα προκρίθηκε άνευ αγώνων στα προημιτελικά), το επόμενο διάστημα όμως μπορεί να εμποδίσει τη συμμετοχή της εθνικής Ρωσίας στο Nations League ή στα προκριματικά του EURO 2024.

Σημειώνεται ότι η σημερινή απόφαση του CAS αφορά μόνο τις διοργανώσεις της UEFA. Ακόμα εκκρεμεί η απόφαση, που αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας, στην αντίστοιχη προσφυγή κατά της FIFA, η οποία λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία απέκλεισε την εθνική Ρωσίας από τα πλέι-οφ για την πρόκριση στα τελικά του Mundial.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X