Χάβερτς: «Θα πληρώσω κι εγώ αν χρειαστεί, υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στον κόσμο»

Λίβερπουλ-Τσέλσι: Προβάδισμα με τρομερή κεφαλιά Χάβερτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάι Χάβερτς ξεκαθάρισε πως αν δει ότι η Τσέλσι τα βρίσκει σκούρα για τις μετακινήσεις της, θα βάλει κι απ’ την τσέπη του για να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο! «Στον κόσμο υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα» σχολίασε.

Ο Γερμανός που μάγεψε με το γκολ του στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στην Νιούκαστλ, δείχνει πως σε τέτοιες καταστάσεις το κύριο ζητούμενο για το αγωνιστικό τμήμα είναι να παραμείνει ενωμένο.

Κάπως έτσι και με τον ίδιο να αισθάνεται εξαιρετικά στην ομάδα παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν προκληθεί ελέω πολέμου και κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς, ο Κάι Χάβερτς ανέφερε: «Δεν έχω πρόβλημα, θα βάλω κι εγώ χρήματα αν είναι να παρουσιαστούμε στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δώσουμε το “παρών” στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα στον κόσμο που περνάει δύσκολα. Δεν είναι σημαντικό αν θα πάρουμε εμείς αεροπλάνο ή πούλμαν για να πάμε στον προορισμό μας».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X