Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Στην τελική ευθεία η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», όπου στεγάζονται οι Α’ και Β’ Ορθοπεδικές Μονάδες της πτέρυγας ΒΔ’. Οι δύο Ορθοπεδικές Μονάδες έχουν συνολική έκταση 650 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητα 24 κλινών. Με την παράδοση του συγκεκριμένου έργου ολοκληρώνεται το 93% της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο πρωταθλητής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα, υλοποιώντας δράσεις που εστιάζουν στα παιδιά και τη νέα γενιά. Το μακρόπνοο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας αποτελεί απτή απόδειξη της δέσμευσής μας. Είμαστε περήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα και συμβάλλει έμπρακτα στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας. Πολύ σύντομα, θα ολοκληρώσουμε το σπουδαίο αυτό έργο και θα παραδώσουμε στην ελληνική κοινωνία δύο πλήρως ανακαινισμένα νοσοκομεία, με υπερσύγχρονες υγειονομικές υποδομές».

Ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, τόνισε:  «Για τον ΟΠΑΠ, η βασικότερη πρόκληση του έργου της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων είναι η έγκαιρη και ποιοτική ολοκλήρωση των εργασιών, χωρίς να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία τους.  Με ολοκληρωμένο το 93% της ανακαίνισης μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ και τους συνεργάτες μας, που συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Εμμανουήλ Παπασάββας, σημείωσε: «Το Α’ και Β’ Ορθοπεδικό Τμήμα του νοσοκομείου παραδίδονται πλήρως ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μας ασθενείς σε ένα πιο χαρούμενο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και πιο λειτουργικό.  Ο ΟΠΑΠ, πάντα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και συνεπής στη δέσμευσή του, συνεχίζει το μεγάλο έργο του στο χώρο της δημόσιας υγείας, εκσυγχρονίζοντας τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική προσφορά του και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας, που έχει στόχο τη διαρκή παροχή ολοένα και υψηλότερων υπηρεσιών υγείας στους μικρούς μας ασθενείς».

Η ανακαίνιση του 4ου ορόφου του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» περιλαμβάνει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, καθώς και τον εφοδιασμό με τον απαραίτητο γραφειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εκτενείς χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες δημιουργούν πλέον ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τους μικρούς ασθενείς.

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» τον Απρίλιο του 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 29 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 22 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 14.560 τ.μ. και δυναμικότητας 534 κλινών.

*** 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X