Οι «ντόπες» Κριχόβιακ η Λεωφόρος και η ΑΕΚ που πρέπει πάση θυσία να νικήσει τον ΠΑΟΚ

Η μέρα με τη νύχτα στη Λεωφόρο και ο Κριχόβιακ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δε πήρε το μάξιμουμ με Παναθηναϊκό αν και μπορούσε κι αν δε το πάρει και στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε από το ντέρμπι στη Λεωφόρο με την αίσθηση πως ο πόντος ήταν κάτι λιγότερο από αυτό που άξιζε η εικόνα της ομάδας και οι ευκαιρίες που δημιούργησε.

Από την άλλη, στη Λεωφόρο έπαιζε, βρέθηκε με το… καλημέρα να χάνει, οπότε και η ισοπαλία με τέτοια αφετηρία δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση η συγκροτημένη εικόνα της ομάδας ακόμη και μετά το σοκ στο 4΄ από το γκολ του Αϊτόρ, βοηθάει πολύ ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται κι από την άφιξη του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, που έτσι κι αλλιώς είναι μια υπόθεση που… ταράζει τα νερά αυτή τη περίοδο και στα play offs και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Και φυσικά ανάλογο αντίκτυπο έχει κι εσωτερικά για την ΑΕΚ.

Οι προϋποθέσεις για τη συνέχεια μοιάζουν καλές λοιπόν. Ενώ ταυτόχρονα έχουν ανέβει και οι ρυθμοί στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ ψάχνεται για να κλείσει βασικά κενά από τώρα εφόσον έχει την ευκαιρία, άσχετα με τη κουβέντα που γίνεται για τη στελέχωση του σχεδιασμού της. Προς το παρόν μόνο κουβέντα είναι άλλωστε. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κρατάει όλες τις εναλλακτικές του ανοικτές μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η ομάδα «τρέχει» κανονικότατα. Όπως και για το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X