ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των παγκορασίδων βόλεϊ

ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των παγκορασίδων βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για τις Παγκορασίδες 1 της ΑΕΚ επί του Ηραακλή Κηφισιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των δύο τμημάτων παγκορασίδων της ΑΕΚ που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΣΠΑΑΑ.

Οι παγκορασιδες του Γιώργου Γιουβανάκογλου πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-2 σετ επί του Ηρακλή Κηφισιάς εκτός έδρας. Οι «κιτρινόμαυρες» αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, έχασαν τα δύο επόμενα σετ ωστόσο στο τάι μπρέικ έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη με 3-2 σετ.

Ηρακλής Κηφισιάς – ΑΕΚ 2-3

Τα σετ: 24-26, 20-25, 25-20, 25-16, 7-15

ΑΕΚ:  Διαμαντή, Σαμουηλη, Νεγκογλου, Τρανταλη, Καρακαση, Κιουπη (γύρισε το πόδι της στο 4ο σετ)  Δενελαβα (λ), Μάνου, Παπαδημα, Εμμανουηλιδου, Χατζηγιακουμιδη.

Σε ότι αφορά τις Παγκορασίδες 2 γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τον ΑΟ Διονύσου. Τα κορίτσια του Χρύσανθου Σαμουήλη παρουσίασαν βελτιωμένο πρόσωπο και συνεχίζουν την προσπάθεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Παγκορασίδες 2: ΑΕΚ – ΑΟ Διονύσου 1-3

Τα σετ: 16-25, 25-23, 12-25, 18-25

ΑΕΚ: Σταθά Βασιλική, Αμπαζάι Μπελίντα, Φιλιππάκου Έλλη, Κυριακίδη Φράνη, Ανδρέου Λιάννα, Αναστασίου Ελένη και αναπληρωματικές Ανδρικοπούλου Ευγενία, Κατσαρού Αγγελική, Χανιωτάκη Κωνσταντίνα, Δίπλα Ελευθερία, Φωτεινάκη Βαΐα, Φρατζεσκάκη Εύα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X