Εξαλλος ο Κετσπάγια με Ντέλετιτς: «Πληρώσαμε τόσα λεφτά και τα χάνει από το μισό μέτρο» (VIDEO)

Εξαλλος ο Κετσπάγια με Ντέλετιτς: «Πληρώσαμε τόσα λεφτά και τα χάνει από το μισό μέτρο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τα έβαλε με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας παραχώρησε ισοπαλία στην Ανόρθωση (1-1), αποτέλεσμα που τον διατηρεί μεν στην κορυφή της βαθμολογίας στο κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη πλευρά ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει έξαλλος με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης, γνωστός στην Ελλάδα από τις θητείες του σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, δεν έκρυψε την ενόχληση του για τη χαμένη ευκαιρία του Σέρβου πρώην άσου της ΑΕΚ.

«Χάσαμε τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια στη Λεμεσό που δικαιούμαστε. Μας αφήνει πολύ πίσω. Έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα βλέποντας όλα τα παιχνίδια όλα είναι πιθανά. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς, αλλά δεχτήκαμε το γκολ.  Βλέπουμε μπροστά και συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες, να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες από τα δύο μέτρα», τόνισε σχετικά ο Κετσπάγια για τον Ντέλετιτς, ο  οποίος στο 74ο λεπτό αστόχησε μόνος προ κενής εστίας από δύο μέτρα, στην ευκαιρία της χρονιάς όπως γράφουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X