«Κουλούρης για αντι-Ανσαριφάρντ»

«Κουλούρης για αντι-Ανσαριφάρντ»
Photo Credits: INTIME

Σενάριο για Ευθύμη Κουλούρη για «αντί-Ανσαριφάρντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Κουλούρης επέστρεψε στην Ελλάδα και σενάριο τον θέλει να αρέσει στην ΑΕΚ, από την οποία πιθανόν θα αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Συγκεκριμένα όπως γράφει το «Radar» ο Κουλούρης… αρέσει στην Ενωση και δεν είναι διόλου απίθανο να πάρει τη θέση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος -σύμφωνα με το άρθρο- δεν ταιριάζει με τον Σέρχιο Αραούχο.

Το άρθρο για Κουλούρη και ΑΕΚ

Ο Κουλούρης μετά την αποτυχία του στην Γαλλία (δεν του ταίριαζε το στυλ, δεν τον βοήθησε και η συγκεκριμένη ομάδα αλλάζοντας πολλούς προπονητές και πέφτοντας στην Ligue 2), χρειαζόταν να βρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον που θα τον βοηθούσε σε ένα mini restart και κυρίως να δώσει… αποδείξεις.

Έτσι επέλεξε τον Ατρόμητο και παρότι μέχρι τον Νοέμβριο είχε… σιωπήσει πλέον κάνει ξανά… θόρυβο (11 γκολ / 2 ασίστ), ξαναγυαλίζοντας το όνομα του στην ποδοσφαιρική αγορά (εγχώρια και διεθνή) ενόψει καλοκαιρού.

Έχοντας μακράν το υψηλότερο συμβόλαιο στο κλαμπ των δυτικών συνοικιών (220.000 ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές) κι άλλο ένα χρόνο συνεργασίας εκεί, με τις υψηλές αγωνιστικές πτήσεις του το τελευταίο 2μηνο (με κόουτς Κόουλμαν), σίγουρα λύνει τα χέρια στο ατζέντη του Βασίλη Παναγιωτάκη, για μια καλοκαιρινή μεταγραφή.

Κάπου εδώ… εμφανίζεται και η ΑΕΚ, στην οποία ήδη προτάθηκε ο Κουλούρης και όπως φάνηκε κάνει γκέλ. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Βέβαια με τον αστερίσκο Ανσαριφαρντ να επηρεάζει την εν λόγω υπόθεση αφού ο διεθνής Ιρανός που τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 32 του χρόνια, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο στην Ένωση, αξίας κοντά στα 450 χιλιάρικα (μέχρι τον Ιούνιο του 2023).

Το μέλλον του Καρίμ πάντως προδιαγράφεται εξαιρετικά χλωμό στους “κιτρινόμαυρους” κυρίως γιατί δεν “κολλάει” με τον Αραούχο ως δίδυμο. Και παρότι είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να πάρει ελληνικό διαβατήριο (άρα δεν θα κρατάει θέση ξένου) ο Ιρανός λογικά θα “χαιρετήσει”. Με τον Ευθύμη Κουλούρη να προωθείται από τώρα σαν ο “ιδανικός αντί-Καρίμ”!!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X