Βάντσικ: «Πολυτέλεια για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κριχόβιακ»

Βάντσικ: «Πολυτέλεια για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κριχόβιακ»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Γιόζεφ Βάντσικ για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί.

Ο διεθνής Πολωνός θα αγωνίζεται στην Ενωση έως και το τέλος των πλέι οφ και για το τι θα δώσει στους «κιτρινόμαυρους» μίλησε ο Γιόζεφ Βάντσικ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αθηναϊκού, μίλησε στο BN Sports και ανέλυσε τον συμπατριώτη του, κάνοντας λόγω για μία τεράστια μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε:

Πόσο σημαντική είναι η άφιξη του Κριχόβιακ στην Ελλάδα για την ΑΕΚ;

«Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κριχόβιακ. Τι να πεις για αυτόν τον ποδοσφαιριστή; Έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και σε πολλά πρωταθλήματα με τις φανέλες ομάδων που πρωταγωνιστούσαν. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής που ανεβάζει πολύ το επίπεδο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό;

«Αν η ΑΕΚ θέλει ένα αμυντικό χαφ που να μπορεί να οργανώνει τότε ο Κριχόβιακ είναι ο κατάλληλος. Ξέρει ακριβώς τι κινήσεις πρέπει να κάνει στη μεσαία γραμμή. Τα κάνει όλα για την ακρίβεια. Είναι δυνατός, σκληρός και με τεράστια εμπειρία στις πλάτες του. Το βιογραφικό είναι πλήρες και ταυτόχρονα, έχει έφεση στο σκοράρισμα. Κάτι πολύ σημαντικό ειδικά όταν μιλάμε για το αμυντικό χαφ μίας ομάδας»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X