Ντουράντ: «Γελοίο να μπαίνουν στο γήπεδο οι ανεμβολίαστοι και να μην παίζει ο Ιρβινγκ»

Ντουράντ: «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κέβιν Ντουράντ αναφέρθηκε στην απόφαση των Νετς να μην παίζει ο Κάιρι Ίρβινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ μετά την απίστευτη εμφάνιση του κόντρα στους Νικς με 53 πόντους και τη νίκη των Νετς με 110-107 μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη και στα εντός έδρας ματς της ομάδας του Μπρούκλιν.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ θεωρεί ακατανόητη την απόφαση να επιτραπεί η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην επιτρέπεται στον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει.

«Είναι γελοίο! Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Στο γήπεδο μπαίνουν πλέον άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι, σωστά; Κι εμείς έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο πλέον, αλλά όχι να αγωνιστεί. Δεν το καταλαβαίνω! Δεν βγάζει νόημα! Είμαστε όλοι μπερδεμένοι», τόνισε ο KD.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να άρει τους περιορισμούς. «Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια λογική, αλλά τώρα απλώς φαίνεται ηλίθιο. Σαν κάποιος να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της ισχύος του. Μάλλον ο δήμαρχος προσπαθεί να τραβήξει λίγο την προσοχή. Καλά θα κάνει όμως να βρει τη λύση σύντομα», πρόσθεσε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X