Ράνγκνικ: «Ο Ράσφορντ είναι ευχαριστημένος εδώ και δεν σκέφτεται να φύγει»

Ράσφορντ: Τιμήθηκε με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ
Photo Credits: INTIME

Στις φήμες που θέλουν τον Μάρκους Ράσφορντ να ετοιμάζει βαλίτσες στάθηκε ο Ραλφ Ράνγκνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του Μάρκους Ράσφορντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ, στην περίπτωση που ο Γάλλος σταρ επιμείνει στην αποχώρηση του το καλοκαίρι από το Παρίσι.

Έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα και πρόσφατα προστέθηκε αυτό του Ράσφορντ. Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Παρί, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει.

Ο Ράσφορντ έχει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Telegraph» σκέφτεται σοβαρά να φύγει στο τέλος της σεζόν από το «Ολντ Τράφορντ».

Ρεπορτάζ που έσπευσε να διαψεύσει ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ: «Ο Μάρκους έχει συνδέσει την καριέρα του με τη Μάντσεστερ και μόνο αυτή την ομάδα έχει στο μυαλό του. Μίλησα μαζί του, είναι ευχαριστημένος εδώ και δεν σκέφτεται να φύγει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X