Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ και προς το παρόν δεν λύνεται

Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ και προς το παρόν δεν λύνεται
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για την κακή εμφάνιση που έφερε την ήττα της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και το βασικό πρόβλημα που δεν λύνεται

Κακή ήττα για την ΑΕΚ από τον Άρη στο Nick Galis Hall, που την έβαλε σε μπελάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Ένωση μετά από ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, έφυγε από το γήπεδο και επέτρεψε στον Άρη, που είχε και αυτός απουσίες, να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, να πάει το παιχνίδι εκεί που είχε πλεονέκτημα και να κερδίσει πολύ εύκολα.

Αδικαιολόγητη κατάρρευση

Πολλά μπορούμε να πούμε για αυτόν τον αγώνα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ έκανε μια από τις πιο κακές εμφανίσεις της φέτος. Μετά από μια καλή πρώτη περίοδο που σκόραρε 30 πόντους, το παιχνίδι της άρχισε να φθίνει όσο περνούσε ο χρόνος, με αποτέλεσμα στα επόμενα 30 λεπτά να σκοράρει μόλις 43. Ο Άρης βασίστηκε πολύ στην σκληράδα και την αθλητικότητα του, με τους διαιτητές να αφήνουν το σκληρό παιχνίδι, με τα ίδια όμως κριτήρια και για τις 2 ομάδες, κάτι που ήταν προς το συμφέρον των παικτών του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Στέφανος Δέδας είχε να αντιμετωπίσει τους 2 καλούς γκαρντ του Άρη, τον Χάνλαν και τον Καουάν, θέλοντας να τους αποκόψει από το παιχνίδι της ομάδας τους. Το πρόβλημα για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι ότι αυτήν την στιγμή καλός αμυντικός στην περιφέρεια είναι μόνο ο Φλιώνης, οπότε αναγκαστικά κάποιος άλλος θα έπρεπε να επωμιστεί το μαρκάρισμα του Καουάν. Πράγματι ο Φλιώνης πήγε εξαιρετικά πάνω στον Χάνλαν, όμως ο έτερος γκαρντ του Άρη έκανε πάρτι απέναντι σε οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο βρήκε. Όταν λοιπόν έχεις αυτό το άλυτο πρόβλημα, λόγω ελλείψεων του ρόστερ, και βλέπεις και τον Νετζήπογλου να βάζει 3/3 τρίποντα και τον Λόκετ να πετυχαίνει το δεύτερο του συνολικά τρίποντο στο πρωτάθλημα, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αυτά συνέβησαν στο καλό διάστημα της ΑΕΚ και κράτησαν τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, οπότε ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να πέφτει και η απόδοση της ΑΕΚ μέχρι την τελική κατάρρευση του 4ου δεκαλέπτου.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια για το άλυτο πρόβλημα της ΑΕΚ στην περιφέρεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X